Jak ušetřit na pojištění

Příběhy našich klientů nás inspirovali a nápad posíláme dál. Jde o jednoduchý návod, jak pomoct rodičům v důchodu ušetřit za povinné ručení a havarijní pojištění. Možná se hodí i vám a vašim rodičům ušetří peníze za pojištění auta.

Asi už víte, že Pillow pojištění je cenově výhodné pro majitele vozidel, kteří se svým vozem ročně najezdí méně než 12 000 kilometrů. Asi není překvapením, že mnoho lidí ve věku 60–80 let splňuje tuto podmínku beze zbytku. Zároveň ne každý senior sleduje moderní trendy v pojištění vozidel a o pojištění dle ujetých kilometrů zatím nemuseli slyšet.

Pokud není auto používané každý den (třeba na dojíždění do práce), rapidně klesá počet najetých kilometrů. Naprostá většina vozidle majitelů vozů v důchodu splňuje podmínku pro lepší cenu za nízký nájezd. Dokonce nejvíce vozidel s nejlepší cenou do 6 000 km ročně najdeme právě u seniorů – u vašeho táty, mámy nebo třeba tchána či tchyně. Jak jim můžete pomoct k lepší ceně? Tady jsou 3 kroky, našich klientů, kteří již vše vyzkoušeli na vlastní “počítač a telefon”.

1) Můžete sami sjednat on-line

Pillow pojištění můžete za své rodiče sjednat on-line na webu www.mypillow.cz. Všechny potřebné informace najdete v technickém průkazu a potřebovat budete i osobní údaje majitele (bydliště, rodné číslo). Návrh pojištění přijde rodičům do e-mailu.

2) E-mail rodičů nutný

Pillow je digitální pojišťovna a žádné dopisy poštou neposílá. Vaši rodiče tak musí mít e-mail. To ale není překážkou, dobře víme, že právě senioři využívají e-mail pro komunikaci častěji, než si myslíme 😉.

3) Pomůžete nafotit vozidlo

Pokud pomáháte nejen s povinným ručením, ale i havarijním pojištěním, je třeba na počátku pojištění vyfotit vozidlo. Jedná se o moderní náhradu vstupní prohlídky. A super zpráva je, že nafocení můžete za vaše rodiče udělat i vy. Tedy pokud si celou zábavu s focením nechce váš táta užít sám a vás k tomu nepustí 😀.

Reálný příběh jednoho z našich klientů a zároveň zaměstnance Pillow najdete zde. Pokud naše pojištění pomohlo vašim rodičům ušetřit za pojištění auta a chcete svůj příběh sdílet s ostatními, napište nám a rádi vše na našem blogu zveřejníme.

Máte jiný příběh, jak Pillow pojištění vozidel díky svým unikátním vlastnostem pomohlo vám nebo vašim blízkým? Podělte se o něj s ostatními. Vždyť i pojištění může být fér a fajn.