Zájem majitelů aut o pojištění od Pillow pojišťovny překonal další rekord, aktuálně je pojištěno již více než 150 tisíc vozidel. Je pojištění vhodné i pro Vás? Recenze Pillow pojištění přináší popis deseti hlavních výhod i nevýhod povinného ručení i havarijního pojištění.

1. 👍 Sleva pro nájezd do 12 000 km

Jak už to bývá, o peníze jde až na prvním místě. Pillow je jednou ze dvou pojišťoven, které zvýhodňují auta s podprůměrem nájezdem, kterých je v Česku více než 3 milióny. Majitelé těchto aut ušetří až 40 % oproti průměrné ceně. Zároveň je Pillow jediná, která klientům na kilometr přesně pošle vyúčtování ujetých kilometrů. Pokud najedete méně, dostanete peníze za neujeté kilometry zpět.

2. 👍 Bezlimitní skla

S Pillow je každé pojištění skla bezlimitní a zahrnuje čelní, boční, zadní a střešní sklo včetně panoramatické střechy. Bezlimitní znamená velkou výhodu: majitel nemusí volit žádný limit a má tak jistotu, že nebude muset doplácet při nedostatečném limitu peníze ze svého. Bezlimitní pojištění je výjimečné, většina pojišťoven v Česku ho nedokáže klientům nabídnout.

3. 👍 Havarijní pojištění bez podpojištění

Strašákem majitelů aut je podpojištění. Známé jsou případy, kdy pojišťovny kvůli chybně určené hodnotě osobního auta vyplatila při škodě pouze polovinu potřebných peněz. Toto se u Pillow pojištění stát nemůže. Pillow vezme odpovědnost za určení obvyklé ceny vozidla na sebe a auto tak nemůže být podpojištěné.

4. 👍 Střet se zvěří bez spoluúčasti

Mnoho zákazníků Pillow pojišťovny uvádí jako velkou výhodu pojištění pro případ střetu se zvířetem bez spoluúčasti. Zatímco běžně pojišťovny „účtují“ klientům spoluúčast nejméně 5 000 Kč (nebo více), Pillow pojištění zaplatí celou škodu po střetu třeba s kancem nebo srnkou. A pozor: podobná výhoda platí i pro krádež vozidla anebo přírodní událost jako jsou kroupy nebo vichřice.

5. 👍 Férové podmínky bez kliček

Snad každá pojišťovna tvrdí, že má srozumitelné a jednoduché pojistné podmínky. Pokud si je ale klient otevře, zjistí, že často mají i více než 30 stran, ale i 50 stran. V případě Pillow jsou klienti pozitivně překvapeni: pojistní podmínky jsou pouze na 7 stran a pojistná smlouva je na jedlinou stranu. Tento rekord ostatní pojišťovny těžko překonají.

6. 👍 Svobodně, žádné povinné balíky

Čeští klienti začínají odmítat předpřipravené balíčky pojišťoven, které je nutí platit i za pojištění, která nepotřebují a nevyužijí. Pillow pojišťovna vychází tomuto trendu vstříc, nic nenutí a klienti tak ušetří. Nemusí platit za rizika, která je neohrožují. Na kliknutí lze přidat nebo odebrat potřebné pojištění, například střet se zvířetem nebo přírodní událost jako jsou kroupy.

7. 👍 Vychytaná aplikace proti pokutám

Pillow pojišťovna má největší poměr klientů s nainstalovanou aplikací. Proč? Protože aplikace šetří čas i peníze. Zapomenutá zelená karta? Je v aplikaci a pokuta tak nehrozí. Připomenutí přezutí pneu? Aplikace připomene a pokuta tak nehrozí. Další termín pro STK?  I to si lze nastavit v aplikaci. Aplikace toho umí ale mnohem více.

Prvních 7 bodů byly výhody. Důležité je ale znát i omezení pojištění, a tedy skupiny klientů, pro které není pojišt ění vhodné. Jde o následující segmenty.

8. ❗️ Flotilové pojištění

Pillow pojištění je určené pro běžné klienty, neexistuje žádná varianta pro firmy s mnoha vozidly. Pokud jste majitelem společnosti s více jak 5 vozidly, budete muset zkusit tradiční pojišťovnu.

9. ❗️ Klienti bez e-mailu a telefonu

Pillow je plně digitální pojišťovnou, se svými klienty komunikuje pouze elektronicky. Díky tomu nabízí cenově efektivní službu, zároveň ale nelze pojištění uzavřít pokud nemáte e-mail nebo mobilní telefon. V takovém případě se musíte obrátit na nabídku tradičních pojišťoven.

10. ❗️ Auta s nájezdem nad 25 000 km

Matematika je jednoduchá. Pokud je nižší cena za nižší nájezd, musí být vyšší cena za vyšší nájezd. Zejména v případě vozidel podnikatelů, která jsou stále v provozu a ročně najedou více než 25 000 kilometrů je téměř jisté, že cena Pillow bude vyšší. jednoduše si zkontrolujte vaši cenu na webu www.pillow.cz.

Recenze Pillow: aktuální akce 1

Pojišťovna v současné době nabízí akční slevu 20 %. Sleva se vztahuje na povinné ručení, havarijní pojištění a také na pojištění skel, zavazadel i úrazu. Důležité: sleva platí po celou dobu trvání pojištění. Cenu se započítanou slevou lze zjistit v on-line kalkulačce na webu www.pillow.cz

Recenze Pillow: aktuální akce 2

Pojišťovna v současné době nabízí dvojnásobný limit povinného ručení 70 miliónů za cenu základního limitu 35 miliónů. Nabídka je výhodná dvojnásobně: jednak ušetříte za lepší pojištění a jednak se připravíte na příští rok, kdy bude každý řidič muset mít minimální limit 50 miliónů. Dvojnásobný limit lze získat na webu www.pillow.cz.