Dali jsme cihlu k cihle… tedy spíše výhodu k výhodě a s jarem přinášíme nové a vylepšené pojištění majetku. Do detailu jsme promysleli každou z úprav a získali tak pojištění, které ještě dokonaleji ochrání váš byt, dům i další majetek.

Pillow pojištění majetku je aktuálním držitelem zlaté medaile v soutěži Nejlepší pojišťovna v kategorii Pojišťovací inovátor. A protože si náskok chceme udržet i nadále, vylepšujeme naše produkty. I bez úprav je ale Pillow jedinou pojišťovnou na trhu s garancí neuplatnění podpojištění pro všechny pojistné částky nebo s nejsrozumitelnějšími podmínkami na pouhých 12 stran. A jaké konkrétní novinky přinášíme? Pojďte se s nimi seznámit.

1. Ještě vyšší pojistné částky

Aby bylo pojištění dostupnější pro ještě více zákazníků, navyšujeme v návaznosti na zvyšování cen bytů a rodinných domů maximální částky pro pojištění budov na 30 miliónů, domácností na 6 miliónů a garáž až na 1 milion. Naopak minimální částky ponecháváme beze změny.

2. Věci mimo domov a nehoda vozidla

Polštář pro pojištění věcí mimo domov, který pomáhá při škodách mimo místo pojištění, jsme ještě více naducali. Narozdíl od většiny ostatních majetkových pojištění zahrnuje krytí škod nejen na věcech odložených na místě k tomu určeném, ale i škod ve vozidle, v hotelu, na koleji či na věcech u sebe a při sobě. Nově pojišťuje jejich poškození i při dopravní nehodě. Plně tak nahrazuje pojištění zavazadel, které se běžně prodává k pojištění vozidel. Výhodou je, že u pojištění majetku se plní v nových cenách také zde, což u pojištění vozidel neplatí. Pokud je tedy třeba pojistit věci na cestách, Pillow pojištění a tento polštář je správnou volbou.

3. Více vedlejších prostor a širší definice pronájmu

Obecnou definici jsme nahradili praktičtější, která zahrnuje vedlejší prostory nejen v dané nemovitosti, ale také v budovách tvořících s ní jeden stavební komplex. Nově jsme do našich krátkých podmínek přidali také definici částečného i dlouhodobého pronájmu. Ta pokrývá i bydlení pro kamaráda zdarma. A proč? Protože pořádek dělá přátele.

4. Více odpovědnosti a méně ztráty nájemného

Nově zaplatíme u pojištění odpovědnosti také duševní útrapy osob blízkých poškozenému. Zároveň je nově možné pojistit ztrátu nájemného i pro pronájem družstevního bytu.

5. Dezinfekce doplňuje dezinsekci

Bez toho, aniž bychom jakkoliv navyšovali ceny asistenčních služeb, rozšiřujeme stávají nárok na deratizaci (hubení živočichů), dezinsekci (hubení hmyzu) a také na dezinfekci (hubení bacilů). A to vše se může hodit, když se doma zabydlí nezvaní hosté.

6. Tolerance pro ty, kteří nevolí garanci

Jako jediná pojišťovna na trhu nabízíme garanci neuplatnění podpojištění, pro všechny části Vašeho majetku: nemovitost, domácnost, vedlejší stavby i stavební součásti. Pokud si ji však nezvolíte, garantujeme v pojistných podmínkách i 20% toleranci, přestože garance je mnohem lepší a všem ji doporučujeme. Připomeňme také, že pouze dvě pojišťovny nabízí u havarijního pojištění osobních vozidel garanci nepodpojištění a pouze Pillow o ni informuje přímo ve smlouvě díky speciálnímu symbolu 🛡. Polštářová nabídka garance nepodpojištění přes všechny produkty je tak nejširší na trhu.

7. Ještě vyladěnější a srozumitelnější podmínky

Pillow je jedničkou ve srozumitelnosti a podle toho se řídíme i při sestavování našich podmínek. Zapracovali jsme veškeré nápady a připomínky svých klientů a vznikly tak podmínky ještě vyladěnější a srozumitelnější. Nejedná se ale pouze o aktualizaci již zaběhlého, máme i naprosté novinky. Nově například zaplatí Pillow výjezd bezpečnostní agentury vedoucí k zabránění škody, uskladnění věcí po škodě máme i pro krátkodobé bydlení a plno dalšího.

Spočítat cenu