Vaše zdraví ochránit nedokážeme. Pillow ale pomůže zmírnit finanční dopad epidemie na váš rozpočet. Nastavili jsme několik vlastností pojištění vozidel tak, aby šetřily peníze a pomohly našim klientům finančně překlenout složité období. Snad některé z nich pomůže i vám.

Jsme plně digitální pojišťovna. Vše potřebné zařídíte ze svého pokoje, nemusíte nikam chodit a vystavovat se riziku nákazy. Pojištění sjednáte on-line, místo podpisu stačí zaplatit první platbu. Pokud je u havarijního pojištění potřeba provést prohlídku vozidla, sami nafotíte svůj vůz přes naši mobilní aplikaci. A pokud by došlo ke škodě, dokážeme její prohlídku zařídit také na dálku jen s využitím vašeho chytrého telefonu.

1. Pojištění dle kilometrů s vrácením peněz

Pandemie často znamená nižší používání vašeho auta z důvodu karantény, nemoci nebo nezaměstnanosti. Pojištění Pillow počítá cenu dle ujetých kilometrů. Pokud najedete méně kilometrů, než jste očekávali, vrátíme vám automaticky část zaplacených peněz.

2. Žádné poplatky za upomínky

Pokud se dostanete do vážných finančních problému, platby za pojištění uhradit i tak musíte. U Pillow se ale váš dluh nebude navyšovat a poplatky spojené s upomínkami nebo poplatky za ukončení pojištění z důvodu neplacení pojistného. Poplatky neúčtujeme ani za žádné jiné úkony.

3. Platba měsíčně bez přirážky

V případě finančních problémů může být obtížné zaplatit povinné ručení na celý rok dopředu. Pillow pojištění lze platit měsíčně bez navýšení. Například místo jednorázové platby 4 200 Kč můžete platit 350 Kč měsíčně a nezaplatíte navíc ani korunu.

4. Možnost zrušit nepotřebné části

Pokud to nejde jinak, můžete zrušit libovolnou část svého pojištění a ponechat pouze to nejnutnější – povinné ručení. Některé situace sice nebudete mít pojištěny, ale pokud nemáte žádné příjmy ani úspory, je třeba každé koruny na základní provoz domácnosti.

5. Pojištění bez vaší spoluúčasti

Pokud to je ekonomicky možné, je naše pojištění bez spoluúčasti, a tedy bez nutnosti vašeho doplácení v případě škody. Nulová spoluúčast je u pojištění skel, střetu se zvířetem, krádeže vozidla nebo přírodní události.

Ocenění pro Pillow pojištění

Jsme rádi, že naše pojištění pomáhá našim klientům. Vážíme si ocenění v rámci soutěže Zlatá koruna, ve které Pillow pojišťovna získala první místo v kategorii Cena za společenskou odpovědnost:

Celosvětově největším problémem v letošním roce je nepochybně koronavirus a opatření v boji proti němu. Proto i soutěž finančních produktů Zlatá koruna reaguje na tuto situaci. Ocenění v kategorii Cena za společenskou odpovědnost získaly letos projekty vzniklé právě na pomoc proti dopadům koronaviru. Vítězné projekty vybrali lidé v průzkumu společnosti agentury Behavio. Zlatou korunu získal projekt Vrácení peněz za neprojeté kilometry pojišťovny Pillow.